Σάββατο , 18 Μαΐου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ανοιχτή πρόσκληση προς τα μέλη και όλους τους παλαιούς αθλητές του ΝΟΙ

Ανοιχτή πρόσκληση προς τα μέλη και όλους τους παλαιούς αθλητές του ΝΟΙ

EANKI-1Ενόψει διεξαγωγής του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων στην Παμβώτιδα, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλα τα μέλη, καθώς και προς τους παλαιούς αθλητές του να στηρίξουν με την παρουσία τους στους αγώνες την προσπάθεια για επιστροφή των μεγάλων κωπηλατικών διοργανώσεων στα Γιάννενα.

Στόχος και όραμα της Διοίκησης του Ν.Ο.Ι. είναι η αναβάθμιση και μόνιμη επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΝΚΙ που αφορούν την Κωπηλασία (υγρός στίβος, Πύργος τερματισμού, λεμβαρχεία, περιβάλλων χώρος), ο οποίος υλοποιείται ήδη με αφορμή τη φιλοξενία των επικείμενων αγώνων του Πρωταθλήματος. Επίσης, η επαναλειτουργία του ανενεργού σήμερα ξενοδοχείου ΚΕΚΩΠ ως αθλητικού ξενώνα, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενεί και την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας για προπονήσεις στα Γιάννενα.

Θεωρούμε ιστορική υποχρέωση όλης της Κωπηλατικής οικογένειας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας, των Ναυταθλητικών σωματείων και των τοπικών φορέων να βοηθήσουν, καθένας από την μεριά του, στο να ξαναγίνουν τα Γιάννενα «μητρόπολη» της Κωπηλασίας. Το επιβάλλουν αυτό η μακρά παράδοση της πόλης μας στο άθλημα και οι μεγάλες επιτυχίες που έχει χαρίσει στη χώρα μας η Γιαννιώτικη Κωπηλασία τις τελευταίες δεκαετίες.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη μίλησε ο Κώστας Αγόρης. ακούστε τη συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments