Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανοιχτό το ενδεχόμενο της δολοφονίας στην υπόθεση Γιακουμάκη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της δολοφονίας στην υπόθεση Γιακουμάκη

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας

Baggelis-Giakoumakis

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έβαλε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τέλος στη ζωή του αλλά να έπεσε θύμα δολοφονίας, άφησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας.

Δήλωση βόμβα έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο νεαρός Βαγγέλης να έπεσε θύμα δολοφονίας. «Μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία. Αλλά υπάρχουν κι άλλες εκδοχές τις οποίες μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να τις αμφισβητήσουμε. Υπάρχει η περίπτωση να έπεσε θύμα δολοφόνίας. Ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όταν τα πάρουμε στα χέρια μας θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αυτό που δεν χωρά αμφισβήτηση είναι ότι έπεσε θύμα βασανιστηρίων. Δέχθηκε εξευτελισμό προσωπικότητας και αυτή η ενέργεια πολλές φορές οδηγεί το θύμα στην απόγνωση» δήλωσε ο κ.Μπούκας.

Για τις φήμες ότι ενδεχομένως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε ένα σημείωμα πριν το θάνατό του, στο οποίο κατέγραψε όλα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα, απάντησε ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος. «Το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο για αρκετές ώρες, οπότε είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε να μπήκε μέσα και να εξαφάνισε οτιδήποτε παρουσιαζόταν ως ενοχοποιητικό στοιχείο ή οτιδήποτε ήταν επιβαρυντικό για κάποιους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments