Παρασκευή , 7 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Από 7 – 16 Ιουλίου το ITF CUP JUNIORS στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων-Κ.Ευθυμίου(Πρόεδρος Ο.Α.Ι):Στόχος ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις

Από 7 – 16 Ιουλίου το ITF CUP JUNIORS στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων-Κ.Ευθυμίου(Πρόεδρος Ο.Α.Ι):Στόχος ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις

afisaπροεδρος ΟΑΙ Κώστας ΕυθυμίουΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Με συμμετοχή 110 αθλητών του τένις απ΄ όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί από   7 – 16 Ιουλίου το   ITF CUP JUNIORS στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων-Κ.Ευθυμίου

 

Συμμετέχουν οι αθλητές του Ο.Α.Ι. Βασίλης  Βαρδάκης, Νίκος Ρόζος, Αντρέας  Τζέλης και ο αθλητής της Α.Α.Ι.  Αλέξανδρος Σκορίλας.

Όλα έτοιμα είναι στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων όπου θα διεξαχθούν από τις 7 έως τις 16 Ιουλίου, οι αγώνες του 2ου  Ioannina ITF CUP JUNIORS που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν  με τη συνεργασία της  Περιφέρεια Ηπείρου και του Δήμου  Ιωαννιτών.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Ο.Α.Ι) κ. Κώστας Ευθυμίου(Φωτογραφία) προσκάλεσε το κοινό της πόλης στους αγώνες που θα ξεκινήσουν το Σάββατο, το πρωί, στον υπέροχο χώρο, στο Γιαννιώτικο Σαλόνι.

Ο κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στην σημαντική διοργάνωση την οποία τιμούν με την παρουσία τους πάνω από 100 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

«Η I.T.F. (Διεθνής  Ομοσπονδία Τένις) μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία του Τένις και φυσικά τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Α.Ο.Ι.), διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ITF CUP JUNIORS στα Γιάννενα. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που έχει συμμετοχές αθλητών από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων:  Βασίλης  Βαρδάκης, Νίκος Ρόζος και Αντρέας  Τζέλης καθώς και ο αθλητής της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Αλέξανδρος Σκορίλας» υπογράμμισε, καλώντας τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες που θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχιστούν όλη την επόμενη εβδομάδα.

Η I.T.F. (Διεθνής  Ομοσπονδία Τένις)  έχει υπό την αιγίδα της το πρωτάθλημα Junior κάτω των 18 καθώς και των αντρών μέχρι και τα πρωταθλήματα των 15.000 δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διοργάνωση αποτελεί «δεξαμενή» όπου ξεκινούν  οι επαγγελματίες παίκτες, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ευθυμίου ευχαριστώντας για τη στήριξη την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών που βρίσκονται πάντα αρωγοί στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στόχος ακόμη μεγαλύτέρες διοργανώσεις

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης όπου φτιάχτηκαν τρία νέα γήπεδα που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ενώ εξίσου σημαντικές ήταν και οι παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το φωτισμό.

Ο πρόεδρος του ΟΑΙ, αναφερόμενος στα νέα γήπεδα, ευχαρίστησε τους φορείς, Περιφέρεια και Δήμο, για την ουσιαστική συμβολή τους ενώ υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις που φέρνουν κόσμο τόσο στο ίδιο το τένις όσο και στην πόλη των Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments