Κυριακή , 10 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Χαιρετισμός του Γ.Καραγιάννη στη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Χαιρετισμός του Γ.Καραγιάννη στη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Χαιρετισμός του Γ.Καραγιάννη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων στη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Χαιρετίζω τη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, που θυμίζει σε μας – τα παλιά και ιδρυτικά της μέλη – τις εξελίξεις που ζήσαμε  στις αρχές του ’90, σχετικά με την άδεια λειτουργίας και τη μετατροπή του τότε Πιστωτικού Συνεταιρισμού σε Τράπεζα.

Η άδεια απαιτούσε κατατεθειμένο στην Τράπεζα της Ελλάδας κεφάλαιο το οποίο ο Συνεταιρισμός δεν κατείχε. Τότε κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, συγκεντρώσαμε το απαραίτητο κεφάλαιο και  το 1993  πήραμε την πρώτη άδεια λειτουργίας Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Ελλάδα!

Η ανακεφαλαιοποίησή της έχει την ίδια αγωνία, τον ίδιο αγώνα και τον ίδιο στόχο. Είμαι βέβαιος ότι ο στόχος της ανακεφαλαιοποίησης θα επιτευχθεί και η Τράπεζα θα συνεχίσει την προσφορά της στην τοπική κοινωνία και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα με τους Θεσμούς για να προστατευτεί η συνεταιριστική Πίστη στην Ελλάδα και νιώθω προσωπικά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για αυτό. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη Τράπεζα μας και θα είμαι πάντα κοντά της με όλες μου τις δυνάμεις!

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments