Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

”Οι υποσχέσεις του Υπουργού Άμυνας ,για μια σειρά μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας που υπάρχει σε κατοίκους μερικών χωριών όπου οι διαρρήξεις σπιτιών γίνονται όλες τις ώρες της μέρας,κρίνονται θετικές”, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή ”ότι πεις εσύ” ,ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου ,μετά την συνάντηση που είχε στην ακριτική Μολυβδοσκέπαστη με τον κ. Πάνο Κάμμένο.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος ,ο Υπουργός υποσχέθηκε πως σταδιακά θα αυξηθεί ο αριθμός των στρατιωτικών φυλακίων ,θα ενισχυθεί με προσωπικό το στρατιωτικό Τάγμα της περιοχής και θα δρομολογηθούν εναέριες περιπολίες με ελικόπτερα.

Δείτε Επίσης

Π.Μποροδήμος(Γ.Γ Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων)-Είναι μια ιστορική απόφαση, είναι ένας σταθμός,ένα ορόσημο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-“Ως Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων οφείλουμε να πούμε ότι αισθανόμαστε πολύ ικανοποιημένοι και περήφανοι ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of