Τετάρτη , 12 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

”Οι υποσχέσεις του Υπουργού Άμυνας ,για μια σειρά μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας που υπάρχει σε κατοίκους μερικών χωριών όπου οι διαρρήξεις σπιτιών γίνονται όλες τις ώρες της μέρας,κρίνονται θετικές”, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή ”ότι πεις εσύ” ,ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου ,μετά την συνάντηση που είχε στην ακριτική Μολυβδοσκέπαστη με τον κ. Πάνο Κάμμένο.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος ,ο Υπουργός υποσχέθηκε πως σταδιακά θα αυξηθεί ο αριθμός των στρατιωτικών φυλακίων ,θα ενισχυθεί με προσωπικό το στρατιωτικό Τάγμα της περιοχής και θα δρομολογηθούν εναέριες περιπολίες με ελικόπτερα.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments