Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

”Οι υποσχέσεις του Υπουργού Άμυνας ,για μια σειρά μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας που υπάρχει σε κατοίκους μερικών χωριών όπου οι διαρρήξεις σπιτιών γίνονται όλες τις ώρες της μέρας,κρίνονται θετικές”, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή ”ότι πεις εσύ” ,ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου ,μετά την συνάντηση που είχε στην ακριτική Μολυβδοσκέπαστη με τον κ. Πάνο Κάμμένο.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος ,ο Υπουργός υποσχέθηκε πως σταδιακά θα αυξηθεί ο αριθμός των στρατιωτικών φυλακίων ,θα ενισχυθεί με προσωπικό το στρατιωτικό Τάγμα της περιοχής και θα δρομολογηθούν εναέριες περιπολίες με ελικόπτερα.

Δείτε Επίσης

Ο Ν. Ντέτσικας “παρουσιάζει” το μυθιστόρημά του, “Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την πηγή έμπνευσης από την παρακολούθηση Αργεντίνικης σειράς,τις εικόνες και τα προσωπικά συναισθήματα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of