Παρασκευή , 7 Αυγούστου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Α. Παπασπύρου : Θετικές οι υποσχέσεις του υπουργού ,για μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας σε ακριτικά χωριά.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Α.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

”Οι υποσχέσεις του Υπουργού Άμυνας ,για μια σειρά μέτρα που θα αμβλύνουν το αίσθημα ανασφάλειας που υπάρχει σε κατοίκους μερικών χωριών όπου οι διαρρήξεις σπιτιών γίνονται όλες τις ώρες της μέρας,κρίνονται θετικές”, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή ”ότι πεις εσύ” ,ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου ,μετά την συνάντηση που είχε στην ακριτική Μολυβδοσκέπαστη με τον κ. Πάνο Κάμμένο.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος ,ο Υπουργός υποσχέθηκε πως σταδιακά θα αυξηθεί ο αριθμός των στρατιωτικών φυλακίων ,θα ενισχυθεί με προσωπικό το στρατιωτικό Τάγμα της περιοχής και θα δρομολογηθούν εναέριες περιπολίες με ελικόπτερα.

Δείτε Επίσης

Ν.Καρατουλιώτης(υποστράτηγος ε.α. ,συγγραφέας)-Η Τουρκία το κατόρθωσε, γκριζάρισε την περιοχή.Τώρα ήρθε πλέον η εποχή να διεκδικήσει, να αρπάξει…Τα σχόλιά του για “μπλόφα Ερντογάν” και για τον ρόλο του ΝΑΤΟ

  Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— « Το Διεθνές Δίκαιο είναι πάρα πολύ καλό  και πρέπει να ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of