Παρασκευή , 20 Μαΐου 2022
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Βιβλιοπαρουσίαση:«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Ζώντας στην Ελλάδα της κρίσης».

Βιβλιοπαρουσίαση:«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Ζώντας στην Ελλάδα της κρίσης».

--------------------------------_----------------Από:Γιώργος Γκόντζος–Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και οι Εκδόσεις Αρμός παρουσιάζουν το βιβλίο του Καθηγητή στο Τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, με θέμα:

«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Ζώντας στην Ελλάδα της κρίσης».

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών «Δημήτρης Χατζής».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης και ο συγγραφέας κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ο Δημήτρης Κουρέτας είναι Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι εμπειρογνώμων στην ΕΕ στην τεχνολογική πλατφόρμα «Food for life» για την περίοδο 2007-2013 και 2014-2020, καθώς και επιστημονικός υπεύθυνος της εταιρίας υψηλής τεχνολογίας Eatwalk που έχει αντικείμενο τα βιολειτουργικά τρόφιμα.

Στο βιβλίο του καταγράφει σκέψεις και τρόπους για την παραγωγική ανασυγκρότηση καθώς και το ρόλο του Πανεπιστημίου προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Την συμβολή των Ηπειρωτών ευεργετών στην πατρίδα, εξήρε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Μέτσοβο

Την συμβολή των Ηπειρωτών ευεργετών στην πατρίδα, εξήρε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments