Τρίτη , 21 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή” : Συνάντηση με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος

“Γιάννενα Νέα Εποχή” : Συνάντηση με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής: “Με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Η συνάντηση έγινε με σκοπό την συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και την κατάθεση προτάσεων που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

Ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν δύο βασικούς μοχλούς ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή. Ο συνδυασμός τους θα μπορούσε να την μετατρέψει σε ένα πρότυπο ανάπτυξης, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι οικονομικές δραστηριότητες συρρικνώνονται και οι υποδομές υποβαθμίζονται.

Οι υποψήφιοι της ΔΕ Περάματος ανέδειξαν με έμφαση την αναγκαιότητα αναβάθμισης του παραλίμνιου μετώπου και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο λιμανάκι, οι οποίες μένουν σε αχρηστία και έχουν υποστεί πολλές καταστροφές.

Επίσης τόνισαν την ανάγκη αποκέντρωσης των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ώστε να αξιοποιηθούν κλειστές αίθουσες και ανοιχτοί χώροι.

Εκτενής συζήτηση έγινε και για άλλα ζητήματα της περιοχής με σκοπό το αμέσως επόμενο διάστημα να διαμορφωθεί μία ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξης, απολύτως στοχευμένη στα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας, όπως θα συμβεί και για όλες τις Ενότητες του Δήμου Ιωαννιτών.”

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments