Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή” : Συνάντηση με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος

“Γιάννενα Νέα Εποχή” : Συνάντηση με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής: “Με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Η συνάντηση έγινε με σκοπό την συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και την κατάθεση προτάσεων που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

Ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν δύο βασικούς μοχλούς ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή. Ο συνδυασμός τους θα μπορούσε να την μετατρέψει σε ένα πρότυπο ανάπτυξης, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι οικονομικές δραστηριότητες συρρικνώνονται και οι υποδομές υποβαθμίζονται.

Οι υποψήφιοι της ΔΕ Περάματος ανέδειξαν με έμφαση την αναγκαιότητα αναβάθμισης του παραλίμνιου μετώπου και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο λιμανάκι, οι οποίες μένουν σε αχρηστία και έχουν υποστεί πολλές καταστροφές.

Επίσης τόνισαν την ανάγκη αποκέντρωσης των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ώστε να αξιοποιηθούν κλειστές αίθουσες και ανοιχτοί χώροι.

Εκτενής συζήτηση έγινε και για άλλα ζητήματα της περιοχής με σκοπό το αμέσως επόμενο διάστημα να διαμορφωθεί μία ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξης, απολύτως στοχευμένη στα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας, όπως θα συμβεί και για όλες τις Ενότητες του Δήμου Ιωαννιτών.”

 

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of