Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Πρωτιές για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας!

Πρωτιές για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας!

Δυνατές μάχες και εκτός νερού έδωσαν στην Αθήνα τα επίλεκτα «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, καταφέρνοντας για μία ακόμη φορά να πετύχουν πρωτιές και διακρίσεις στις κατηγορίες τους.

Ο λόγος για τους 3ους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, στους οποίους έλαβαν μέρος πεντακόσιοι και πλέον αθλητές υψηλού επιπέδου απ’ όλη τη χώρα.

Από πλευράς Ν.Ο.Ι., ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 2.000 μέτρα της κατηγορίας αθλητών 19 – 22 ετών. Μάλιστα, κατάφερε να ισοφαρίσει το Πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα επιτυγχάνοντας χρόνο 6.02.8!  Εξαιρετική επίδοση στην ίδια κατηγορία σημείωσε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Ομίλου Θανάσης Παλαιοπάνος, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 2.000 μ.. Τέλος, η Πρωταθλήτρια Αριάδνη Μήτση είχε επίσης μία διάκριση παίρνοντας τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα των 2.000 μ. Νεανίδων (17 – 18 ετών).

Aξίζει να σημειωθεί ότι Ντούσκος, Παλαιοπάνος και Μήτση βρίσκονται αυτή την περίοδο στον Σχινιά όπου βρίσκεται σε εξέλιξη κοινόβιο προετοιμασίας της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας με την οποία προπονούνται οι τρεις επίλεκτοι αθλητές.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments