Σάββατο , 18 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”: Τα Γιάννενα της Νέας Εποχής ανακυκλώνουν!

“Γιάννενα Νέα Εποχή”: Τα Γιάννενα της Νέας Εποχής ανακυκλώνουν!

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Η προστασία του περιβάλλοντος, η προώθηση της ανακύκλωσης και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αποτελούν τομείς στους οποίους η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Κάνοντας πράξη τις αρχές της παρέδωσε μία μεγάλη ποσότητα ανακυκλώσιμων υλικών στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια της Μητρόπολης Ιωαννίνων να καταγράψει ρεκόρ Γκίνες.

Το υλικό συγκεντρώθηκε από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψηφίους των κοινοτήτων και μεταφέρθηκε από αντιπροσωπεία της παράταξης στο Κέντρο.

«Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Θέλουμε μια πόλη καθαρή, με δημότες ενημερωμένους και ευαισθητοποιημένους σε θέματα ανακύκλωσης. Και κυρίως ενεργούς.

Στα Γιάννενα της Nέας Eποχής η ανακύκλωση δεν θα αποτελεί ένα ευκαιριακό γεγονός αλλά τρόπο ζωής και θα συμβάλει έμπρακτα στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Για την παράταξη μας είναι αναγκαία η καλλιέργεια μιας κουλτούρας που θα προάγει την ανακύκλωση και αυτό αφορά όλους τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά και τους φορείς της περιοχής.

Βάζοντας την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας χτίζουμε έμπρακτα περιβαλλοντική συνείδηση την οποία κληροδοτούμε μαζί με ένα καθαρότερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές», τονίζεται στην ανακοίνωση της παράταξης.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments