Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Γιάννης Γουδέβενος: «Ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος έδωσε λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα της δημόσιας υγείας.»

Γιάννης Γουδέβενος: «Ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος έδωσε λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα της δημόσιας υγείας.»

al4157_us84_20140416130903_dsc08514646Ο Καθηγητής Καρδιολογίας Γιάννης Γουδέβενος μίλησε στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) για την προσφορά του Καθηγητή Πνευμολογίας Σταύρου Κωνσταντόπουλο στην επίλυση προβλήματος που ταλάνιζε τους κατοίκους του Μετσόβου.Τον Καθηγητή Πνευμολογίας Σταύρο Κωνσταντόπουλο θα τιμήσει ο Εξωραιστικός Σύλλογος Μετσόβου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις έξι και μισή το απόγευμα.Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Χατζηγεωργίου, του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής.Θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Μπίστας, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Μηνάς Πασχόπουλος και η κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας Μαργαρίτα Τζαφλίδου. Την παρουσίαση του τιμώμενου θα κάνει ο καθηγητής καρδιολογίας Γιάννης Γουδέβενος. Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία από τον κ. Σταύρο Κωνσταντόπουλο.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Νέα εθελοντική αιμοδοσία από τη Φ.Ο.Ε.Α. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αύριο, Σάββατο 17/4, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής»

Μία ακόμη αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 17 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of