Παρασκευή , 7 Αυγούστου 2020
Αρχική / Αθλητικά / Γιάννης Τσίλης : ¨Τέτοιες τιμητικές εκδηλώσεις, μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου και στις δύσκολες καταστάσεις…»

Γιάννης Τσίλης : ¨Τέτοιες τιμητικές εκδηλώσεις, μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου και στις δύσκολες καταστάσεις…»

%ce%91655Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄ ο Γιάννης Τσίλης  αναφέρθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας που πραγματοποίησε με επιτυχία την προγραμματισμένη εκδήλωση προς τιμή του, στο Συνεδριακό Κέντρο του πολυχώρου ΄΄ Φρόντζου Πολιτεία ΄΄. Παρέστησαν και μίλησαν , εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων , ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας , ο αντιδήμαρχος του δήμου Δωδώνης κ. Θωμάς Καραπάνος , ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Αλεξίου , ο προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος και συναθλητές του, ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας τριάδας κ. Φώτης Ζώης , η κ. Παρασκευή Τσίλη Δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Πολιτιστικού Συλλόγου , ενώ η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ήταν γεμάτη από συγχωριανούς και φίλους. Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας τριάδας κ. Ολυμπία Ζώη άνοιξε την εκδήλωση και παρουσίασε το πρόγραμμα. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τη μικρή Συμφωνική Ορχήστρα του Ηπειρωτικού Ωδείου Τσακάλωφ των Ιωαννίνων , η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς .

Ακούστε τη συνέντευξη


 

 

Δείτε Επίσης

Τιμητικές ψήφοι από τον ΠΣΑΤ για τα κορυφαία Γιαννιώτικα «κουπιά»

Μπορεί να μην επιλέχθηκαν για βραβείο κατά την ετήσια ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of