Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Γιάννης Τσίλης : ¨Τέτοιες τιμητικές εκδηλώσεις, μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου και στις δύσκολες καταστάσεις…»

Γιάννης Τσίλης : ¨Τέτοιες τιμητικές εκδηλώσεις, μου δίνουν θάρρος να συνεχίσω και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου και στις δύσκολες καταστάσεις…»

%ce%91655Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄ ο Γιάννης Τσίλης  αναφέρθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας που πραγματοποίησε με επιτυχία την προγραμματισμένη εκδήλωση προς τιμή του, στο Συνεδριακό Κέντρο του πολυχώρου ΄΄ Φρόντζου Πολιτεία ΄΄. Παρέστησαν και μίλησαν , εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων , ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας , ο αντιδήμαρχος του δήμου Δωδώνης κ. Θωμάς Καραπάνος , ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Αλεξίου , ο προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος και συναθλητές του, ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας τριάδας κ. Φώτης Ζώης , η κ. Παρασκευή Τσίλη Δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Πολιτιστικού Συλλόγου , ενώ η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ήταν γεμάτη από συγχωριανούς και φίλους. Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας τριάδας κ. Ολυμπία Ζώη άνοιξε την εκδήλωση και παρουσίασε το πρόγραμμα. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τη μικρή Συμφωνική Ορχήστρα του Ηπειρωτικού Ωδείου Τσακάλωφ των Ιωαννίνων , η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς .

Ακούστε τη συνέντευξη


 

 

Δείτε Επίσης

Διάλογος στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”.Δυο ακροατές σχολιάζουν την επικαιρότητα.

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected]==== Δυο ακροατές της εκπομπής σε έναν διάλογο για θέματα επικαιρότητας .Ο Γιαννιώτης ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments