Τετάρτη , 29 Ιανουαρίου 2020
Αρχική / Επικαιρότητα / ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΗΣ : Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με τη διαχείριση πλαστικών ανακυκλώσιμων καπακιών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΗΣ : Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με τη διαχείριση πλαστικών ανακυκλώσιμων καπακιών

Με αφορμή τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για την διαχείριση πλαστικών ανακυκλώσιμων καπακιών στο Δήμο Αρταίων, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Γιώργος Λιλής σε δήλωσή του αναφέρει:

«Τα συγκεκριμένα καπάκια ήταν αποθηκευμένα σε χώρο του αμαξοστασίου, ο οποίος είναι καλά φυλασσόμενος με κάμερες, γιατί εκεί βρίσκεται και ο στόλος των οχημάτων του Δήμου. Είχαν μεταφερθεί εκεί και βρίσκονταν σε πλαστικές σακούλες, οι οποίες καταστράφηκαν από τις καιρικές συνθήκες και αδέσποτα ζώα.

Σε συνεργασία με σχολεία μαθητές και εκπαιδευτικούς, με συντονιστές τους κ.κ. Καραμπά Ευάγγελο και Φωτιάδη Σωκράτη γινόταν η προώθηση του υλικού σε εταιρίες με ανταπόδοση. Η συγκεκριμένη ομάδα τον τελευταίο μήνα δύο φορές συγκέντρωσε από το Δημαρχείο καπάκια και τα προώθησε.

Μάλιστα, ήταν προγραμματισμένο εντός της τρέχουσας εβδομάδας να συλλέξει και τα καπάκια από το αμαξοστάσιο, στο οποίο ο χώρος που φυλάσσονταν έχει ήδη καθαριστεί. Η κίνηση είχε προγραμματιστεί και έγινε…

Η συλλογή συνεχίζεται κανονικά και για κανένα λόγο αυτό που έγινε δεν θα μας αποτρέψει να συνεχίσουμε προς κάθε κατεύθυνση την προσφορά μας στις κοινωνικές ομάδες του τόπου μας. Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που μέχρι σήμερα κάνουν και στο συγκεκριμένο τομέα προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καθώς οι ενέργειές τους πιάνουν τόπο».

 

Δείτε Επίσης

Με Λεό πήρε το διπλό και επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ!

Από: Άγγελος Μπάρκας– Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα με το διπλό στο Παγκρήτιο επί ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of