Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Πατούλης: “Είναι σίγουρο ότι κάποιοι δεν αξίζουν τη θέση που έχουν”

Γιώργος Πατούλης: “Είναι σίγουρο ότι κάποιοι δεν αξίζουν τη θέση που έχουν”

πατουληςΣτο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα Σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης. «Η κυβέρνηση και όσοι έχουν την εξουσία θα πρέπει να σοβαρευτούν. Χρειάζονται πράξεις και όχι τίτλοι ή λόγια.»

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «στην κυβέρνηση υπάρχει πρόβλημα συντονισμού και προγραμματισμού», ενώ όσον αφορά το θέμα του μεταναστευτικού ανέφερε πως «είναι σίγουρο ότι κάποιοι δεν αξίζουν τη θέση που κατέχουν. Είναι αστεία πράγματα αυτά που λέει για παράδειγμα η κα. Χριστοδουλοπούλου..»

Τέλος μίλησε και για τη σύνδεση των αποδοχών των δημάρχων με αυτές των βουλευτών ισχυριζόμενος ότι «οι δύο μορφές εξουσίας είναι ισότιμες σε όλο τον κόσμο. Πρέπει ο καθένας να βάλει το λιθαράκι του!»

Ακούστε το ηχητικό…
httpssss://soundcloud.com/dimotikoradiofono/inuezi0rz66v

 

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of