Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Πατούλης: “Είναι σίγουρο ότι κάποιοι δεν αξίζουν τη θέση που έχουν”

Γιώργος Πατούλης: “Είναι σίγουρο ότι κάποιοι δεν αξίζουν τη θέση που έχουν”

πατουληςΣτο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα Σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης. «Η κυβέρνηση και όσοι έχουν την εξουσία θα πρέπει να σοβαρευτούν. Χρειάζονται πράξεις και όχι τίτλοι ή λόγια.»

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «στην κυβέρνηση υπάρχει πρόβλημα συντονισμού και προγραμματισμού», ενώ όσον αφορά το θέμα του μεταναστευτικού ανέφερε πως «είναι σίγουρο ότι κάποιοι δεν αξίζουν τη θέση που κατέχουν. Είναι αστεία πράγματα αυτά που λέει για παράδειγμα η κα. Χριστοδουλοπούλου..»

Τέλος μίλησε και για τη σύνδεση των αποδοχών των δημάρχων με αυτές των βουλευτών ισχυριζόμενος ότι «οι δύο μορφές εξουσίας είναι ισότιμες σε όλο τον κόσμο. Πρέπει ο καθένας να βάλει το λιθαράκι του!»

Ακούστε το ηχητικό…
httpssss://soundcloud.com/dimotikoradiofono/inuezi0rz66v

 

Δείτε Επίσης

Α.Συρίγος-(Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και Αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο)-Να χρησιμοποιήσουμε το θέμα της επέκτασης των 12 μιλίων με πολύ μεγάλη προσοχή,να δούμε πως θα το εφαρμόσουμε στην πράξη.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Αναλυτικά  στοιχεία που αφορούν  το Δίκαιο της Θάλασσας,και  το Διεθνές  Δίκαιο  σε συνάρτηση  ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of