Σάββατο , 6 Ιουνίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Στύλιος (ΝΔ): «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε με την τοποθέτηση του, να δείξει πως το θέμα της Παιδείας δεν είναι δευτερεύουσας σημασίας όπως το αντιμετώπισε το Μέγαρο Μαξίμου».

Γιώργος Στύλιος (ΝΔ): «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε με την τοποθέτηση του, να δείξει πως το θέμα της Παιδείας δεν είναι δευτερεύουσας σημασίας όπως το αντιμετώπισε το Μέγαρο Μαξίμου».

stilios-1Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄ ο Γιώργος Στύλιος Βουλευτής ν. Άρτας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Παιδείας  σχολίασε την χθεσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής τονίζοντας τις διαφορές που υπάρχουν στη προσέγγιση των δυο ανδρών για την Παιδεία τονίζοντας  πως ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατάφερε να αναδείξει την ιδεολογική διαφορά που υπάρχει με τον Πρωθυπουργό  για τη λειτουργία του κράτους σε έναν από τους πλέον νευραλγικούς τομείς, όπως η παιδεία καθώς και να  προκαλέσει την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα για τα ζητήματα της διαπλοκής, της διαφθοράς και των τηλεοπτικών αδειών χωρίς όμως να “ακυρώσει” τη συζήτηση για την παιδεία.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Στ. Ντούσκος – Θαν. Παλαιοπάνος σε προολυμπιακή προετοιμασία!

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο να μεταφέρθηκαν, λόγω κορωνοϊού, στο 2021, ωστόσο, οι αθλητές ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of