Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Φλούδας (ΠΟΕΔΗΝ): «Τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε αίτηση αναφοράς στην Εισαγγελία Ιωαννίνων για να κοινοποιήσουμε τις ελλείψεις προσωπικού στο ΠΓΝΙ…»

Γιώργος Φλούδας (ΠΟΕΔΗΝ): «Τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε αίτηση αναφοράς στην Εισαγγελία Ιωαννίνων για να κοινοποιήσουμε τις ελλείψεις προσωπικού στο ΠΓΝΙ…»

ΦΛΟΥΔΑΣ+1Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Γιώργος Φλούδας  ανέλυσε τα προβλήματα των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο από την έλλειψη προσωπικού και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ. «Η κυβέρνηση για μάτια του κόσμου εμφανίζεται να κάνει ανακαίνιση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στην πραγματικότητα το βγάζει στο σφυρί» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Και σημειώνουν: «το ΕΣΥ βαράει διάλυση εξαιτίας των σκληρών νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ασκεί. Στοχεύουν στην περαιτέρω συρρίκνωση των κρατικών δαπανών. Οι δημόσιες δαπάνες Υγείας στη χώρα μας κατρακύλησαν στο 5% του ΑΕΠ (6% προέβλεπε το 2ο Μνημόνιο). Ας μας πουν οι λαλίστατοι Υπουργοί της Υγείας, σε ποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στέκεται όρθιο δημόσιο σύστημα Υγείας με αυτό το ύψος δαπανών». Όπως επισημαίνουν, στις χώρες του ΟΟΣΑ ο μέσος όρος των δημόσιων δαπανών Υγείας είναι 7,5%. τα προβλήματα των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, του ΕΚΑΒ είναι σε μη διαχειρίσιμα επίπεδα».

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Π.Μαρινάκης-(Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)–Απαντήσεις για τον εμβολιασμό στο video της ΟΝΝΕΔ-“Εμβολιαζόμαστε με τον τρόπο που επιτάσσει η επιστήμη και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Μια  ακόμη  πρωτοβουλία  ,στα  πλαίσια της  συνολικής  καμπάνιας της  ΟΝΝΕΔ, για  τον εμβολιασμό ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of