Κυριακή , 1 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Μοίρας (Γ.Γ. ΑΝ.ΕΛ)-Σ’αυτά τα θέματα είμαι άτεγκτος

Γ.Μοίρας (Γ.Γ. ΑΝ.ΕΛ)-Σ’αυτά τα θέματα είμαι άτεγκτος

images (2)”Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε το κίνημα πολιτών το οποίο αποδέχεται και υπερασπίζει τη διαφορετικότητα κάθε συμπολίτη και συνάνθρωπου ,απορρίπτει τα ρατσιστικά στερεότυπα και τις προκαταλήψεις καθώς και κάθε διαίρεση ή διαχωρισμό που προκύπτουν από αυτά ,πιστεύει στην ελεύθερη βούληση και τις επιλογές των ατόμων και των ομάδων.Με σεβασμό όμως στην κυρίαρχη δημοκρατική βούληση του συνόλου ,και φυσικά απέναντι στο Σύνταγμα,τα ανθρώπινα δικαιώματα ,και στις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες που μας διέπουν ως λαό και έθνος και αποτελούν και θεμέλιο ενός ισχυρού τμήματος της συλλογικής συνείδησης ,σκέψης και συμπεριφοράς..” Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης Μοίρας ,Γ.Γ. των ΑΝ.ΕΛ σχολίασε το θέμα  του βουλευτή Δημήτρη Καμένου μιλώντας στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) .
Ανέφερε επίσης πως δύο από τις τρεις περιπτώσεις μελών των ΑΝ.ΕΛ τις οποίες παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας ,αφορούσαν περιπτώσεις που εμπεριείχαν στοιχεία ρατσισμού και αντισημιτισμού τονίζοντας:”Σ’ αυτά τα θέματα είμαι άτεγκτος..”
Πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης:”Θέλω  να στηλιτεύσω με δριμύτητα την εσπευσμένη ανάμιξη  ”προθύμων” στον πολιτικό θόρυβο που δημιουργήθηκε χτες. Πρώτη απ’ όλους η ΝΔ η οποία δεν δικαιούται να ομιλεί εφ’ όσον έχει στις τάξεις της , σε ρόλο βαρώνων, δελφίνων ,βαρονέτων,στελέχη τα οποία είχαν διατελέσει επικεφαλής φιλοχουντικών μορφωμάτων.η ακροδεξιών ,ρατσιστικών ,ξενοφοβικών κομμάτων ,είχαν αποτελέσει πολιτικά τέκνα του Ζαν Μαρί Λεπέν , και είχαν ασκήσει δεξιό, κατά την έκφρασή  τους, ακτιβισμό κραδαίνοντας φονικά όπλα στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης στελέχη τα οποία  δημοσίως   είχαν αρνηθεί με τα ίδια επιχειρήματα της ΧΑ , την μεγάλη ιστορική αλήθεια της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου στο βωμό της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Στελέχη τα οποία έχουν ζητήσει να βαφτούν με αίμα τα σύνορά μας για να δοθεί οριστική λύση στο μεταναστευτικό..”
Έκανε επίσης λόγο για ”αγκυλώσεις ,που αντιμετωπίζουν ως πολιτικά λεπρούς όσους πιστεύουν στο έθνος ,στην θρησκεία ,στην πατρίδα μαζί με την πίστη στην ελευθερία ,την κοινωνική ισότητα ,την δικαιοσύνη..” Ακούστε την συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of