Παρασκευή , 25 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Γ.Στέφος:Η κυβερνητική πρόταση διαφοροποιείται από την πρόταση Γιούνκερ και εμπεριέχει και τη μείωση χρέους.

Γ.Στέφος:Η κυβερνητική πρόταση διαφοροποιείται από την πρόταση Γιούνκερ και εμπεριέχει και τη μείωση χρέους.

ΣΤΕΤην εκτίμηση ότι η πρόταση συμφωνίας με τους εταίρους θα ‘περάσει’ χωρίς να διαταραχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία, διατύπωσε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ”.ο,τι πεις εσύ”(Χ.Δάφλος) λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κ.Ο., ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος.

Ο κ.  Γ.Στέφος πρόσθεσε ότι σίγουρα εμπεριέχονται σκληρά μέτρα αλλά είναι αναγκαίο να στηρίξει άμεσα  τη συμφωνία για να επανέλθει η χώρα σε κανονικούς ρυθμούς.

Ακόμα ο βουλευτής-Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι πράγματι υπάρχουν έμμεσες μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά είναι πολύ μικρές ,ενώ σχετικά με τις επικρίσεις που διατυπώνονται για το πώς διαχειρίζεται η κυβέρνηση το ‘όχι’ της περασμένης Κυριακής, ανέφερε ότι το ‘όχι’ ήταν για την πρόταση των θεσμών για να συμπληρώσει ότι η κυβερνητική πρόταση διαφοροποιείται από την πρόταση Γιούνκερ και εμπεριέχει και τη μείωση χρέους. Δείτε το βίντεοmake music movie

Δείτε Επίσης

Το μήνυμα της Π.Γ. του Κ.Κ.Ε. για την Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Γ. του Κ.Κ.Ε., με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της υγείας, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of