Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Δήλωση – ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Π. Βασιλάκη για την διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα

Δήλωση – ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Π. Βασιλάκη για την διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα

timthumbΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Στο Γηροκομείο Ιωαννίνων, στο Ίδρυμα Δουραχάνης και στην ΕΛΕΠΑΠ θα διατεθούν τα τρόφιμα και τα χρήματα που εισπράχθηκαν από τη διάθεση  των προσκλήσεων του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα  που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων (Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου) μεταξύ της Μικτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων. Η διοργάνωση είχε γίνει με τη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Περικλής Βασιλάκης, αρμόδιος για θέματα Νεολαίας και Άθλησης, που είχε το συντονισμό της εκδήλωσης, δήλωσε τα εξής:

“Με τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Μικτής ΕΠΣΗΠ, είχαμε ένα διττό στόχο: Αφενός να τιμηθούν οι πεσόντες για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων και αφετέρου να ενισχυθούν ιδρύματα της περιοχής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του παιχνιδιού και ιδιαίτερα  τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και τους προπονητές των δύο ομάδων. Επίσης  ευχαριστούμε  τον κόσμο που  συνέδραμε είτε οικονομικά, είτε με τρόφιμα την πρωτοβουλία, την Ηπειρωτική φαρμακευτική εταιρεία HELP για την οικονομική ενίσχυση  της εκδήλωσης και την προσφορά της στους αθλητές καθώς και  την  “ΖΑΓΟΡΙ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ”.  Πιστεύω ότι έγινε μια αρχή, η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση για νέες ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, με τη κατά το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου και των τοπικών φορέων, ώστε να βοηθηθούν αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας”.

Δείτε Επίσης

Σε εξέλιξη το 11ο Συμπόσιο Γλυπτικής στα Πράμαντα

Στα Πράμαντα φιλοξενείται το 11ο Συμπόσιο Γλυπτικής, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και το ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of