Τετάρτη , 14 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες της πόλης ο Δήμος Αρταίων

Δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες της πόλης ο Δήμος Αρταίων

mepolyteknous2

Ο Δήμος Αρταίων έχοντας ως πάγια αρχή την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων είναι δίπλα στα αιτήματα και στα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών της πόλης.

Η Ένωση Πολυτέκνων Νομού Άρτας «Η Αγία Θεοδώρα» γιόρτασε την ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη να δίνει το «παρών» και να συζητά με τα μέλη του Συλλόγου τα αιτήματά του, αλλά και τις πιθανές λύσεις αυτών. Μαζί ήταν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Πατήλας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Βλάχος και Κώστας Ζέρβας.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε: «Η ενίσχυση των πολυτέκνων είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου. Ως Δημοτική Αρχή Αρταίων από την πρώτη στιγμή είχαμε εκφράσει την θέση μας υπέρ της στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών της πόλης μας και το επόμενο διάστημα θα γίνουν από κοινού δράσεις για την ικανοποίηση των περισσότερων αιτημάτων τους».

Δείτε Επίσης

Μελέτη για τις επιπτώσεις της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στην πρόσβαση στα ΑΕΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Τις επιπτώσεις του νέου συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και της θέσπισης Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής παρουσιάζει ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of