Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Δυνατές εμφανίσεις στον Σχινιά έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.! Πρωτιές στις προκρίσεις της ΕΚΟΦΝΣ και στο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Δυνατές εμφανίσεις στον Σχινιά έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.! Πρωτιές στις προκρίσεις της ΕΚΟΦΝΣ και στο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

PALAIOPANOS SOTHRAKOPOYLOSΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄στα σημεία των καιρών’’ η Αγγελική Γκρέμου προπονήτρια του ΝΟΙ αναφέρθηκε στις πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις από πλευράς των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων με την ολοκλήρωση  τόσο του 2ου Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο στον Σχινιά, όσο και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη τη Δευτέρα, επίσης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Ακούστε τη συνέντευξη


Μετά τη διεξαγωγή των δεύτερων και τελευταίων για φέτος προκρίσεων, η ΕΚΟΦΝΣ κάλεσε να συμμετάσχουν στο νέο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας πέντε επίλεκτους αθλητές του Ν.Ο.Ι.. Πρόκειται για τους Στέφανο Ντούσκο, Άρη Γραμμενιάτη, Θανάση Παλαιοπάνο, Παντελή Σωτηρακόπουλο και Άρτεμη Ντούσκου. Το κοινόβιο θα ολοκληρωθεί στις 9 Απριλίου. Οι υπόλοιποι νεαροί κωπηλάτες του Ομίλου που συμμετείχαν στους διήμερους αναμένεται να κληθούν με τη σειρά τους σε κοινόβια της Εθνικής τους αμέσως επόμενους μήνες.

Οι Σχολικοί Αγώνες

Όσον αφορά στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κωπηλασίας, τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. πέτυχαν επίσης σημαντικές διακρίσεις. Πιο αναλυτικά, οι Θανάσης Παλαιοπάνος – Παντελής Σωτηρακόπουλος κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Δίκωπο μαθητών Λυκείων. Οι Γιώργος Γραμμενιάτης – Ανδριανός Οικονόμου πήραν τη δεύτερη θέση στο Διπλό Σκιφ. Οι Αριάδνη Μήτση – Αθανασία Μάκου κατετάγησαν δεύτερες στη Δίκωπο μαθητριών Λυκείων. Οι Εβελίνα Μπομπουγιάννη – Αλεξάνδρα Δρόσου ήταν επίσης δεύτερες στο Διπλό Σκιφ, ενώ τη δεύτερη θέση στο Σκιφ μαθητριών κατέκτησε και η Άρτεμις Ντούσκου. Τέλος, ο Αλέξανδρος Μαμακής πήρε την τέταρτη θέση στο Σκιφ μαθητών Λυκείων. Την ομάδα του Ομίλου συνόδευσαν στον Σχινιά οι Λευτέρης Τζίμας και Αγγελική Γκρέμου.

 

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of