Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δύναμις Δημοτών: Επισκέψεις σε Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μετσόβου και σε Τοπικές Κοινότητες

Δύναμις Δημοτών: Επισκέψεις σε Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μετσόβου και σε Τοπικές Κοινότητες

Με επισκέψεις σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετσόβου και σε Τοπικές Κοινότητες συνεχίζεται η καθημερινή επαφή στελεχών της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», με τους κατοίκους του Δήμου.

Στελέχη της παράταξης, μαζί με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Μετσόβου, Σπύρο Βασιλείου, ενημερώνονται από τους κατοίκους για τα προβλήματα κάθε περιοχής ξεχωριστά, ενώ παρουσιάζουν σε κάθε χωριό του Δήμου, το πρόγραμμα της παράταξης και το όραμα τους για το μέλλον του Δήμου Μετσόβου.

Στο πλαίσιο αυτό, και πάντα με γνώμονα τις δημόσιες εκδηλώσεις για την παρουσίαση των επιμέρους ζητημάτων κάθε χωριού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετσόβου, Σπύρος Βασιλείου, και η παράταξη «Δύναμις Δημοτών», οργανώνει την Κυριακή, μια ακόμη ομιλία.

Αυτή τη φορά ο κ. Βασιλείου, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου, θα παρουσιάσει στην Χρυσοβίτσα (Πνευματικό Κέντρο), την παράταξη «Δύναμις Δημοτών» και θα ανακοινώσει το πρόγραμμα της παράταξης για την περιοχή της Χρυσοβίτσας.

Στο πλαίσιο αυτό, η «Δύναμις Δημοτών» με ανακοίνωσή της, προσκαλεί όλους τους δημότες του Δήμου και τους κατοίκους της Χρυσοβίτσας και των γύρω χωριών, να παρευρεθούν στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή τους, για το πρόγραμμα της παράταξης για την ανάπτυξη και ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα.

 

 

Δείτε Επίσης

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Δήμου Ιωαννιτών για την αύξηση της ανακύκλωσης

Συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of