Πέμπτη , 5 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

images

 

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών. στις συνοικίες και στις πλατείες της πόλης μας.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, και ώρα 9 μ.μ., στη Δροσιά, στην αυλή του 19ου Δημοτικού Σχολείου, η Φιλαρμονική του Δήμου ερμηνεύει ελληνική και ξένη ορχηστρική μουσική. Θα παρουσιαστούν έργα παλαιότερων και σύγχρονων συνθετών.

Την ίδια συναυλία με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική μας στις 25 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ., στους πεζοδρόμους των οδών Μιχ. Αγγέλου και Μ. Μπότσαρη, την 1 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ., στην αυλή του 5ου Δημοτικού Σχολείου, στην Καραβατιά, στις 8 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ., στα Πλατανάκια της Καλούτσιανης, και στις 9 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ, στη Λούτσα.

 Στις 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 9 μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει στην πλατεία του Περάματος ένα αφιέρωμα στην ποίηση στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής μας θα συμπράξουν οι ερμηνευτές: Δημήτρης Δημόπουλος, Εύη Γκόγκου, Όλγα Μπαλωμένου, Κωνσταντίνος Μαργώνης και Αχιλλέας Φρέστας.

 

Μουσική διεύθυνση – ενορχήστρωση: Δημήτρης Αμπατζής.

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

 

Δείτε Επίσης

«Χωρίς διαβούλευση στο δημοτικό συμβούλιο το νέο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων», διαμαρτύρεται η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Για απουσία οποιασδήποτε μορφής διαβούλευσης στο δημοτικό συμβούλιο κάνει λόγο η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of