Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

images

 

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών. στις συνοικίες και στις πλατείες της πόλης μας.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, και ώρα 9 μ.μ., στη Δροσιά, στην αυλή του 19ου Δημοτικού Σχολείου, η Φιλαρμονική του Δήμου ερμηνεύει ελληνική και ξένη ορχηστρική μουσική. Θα παρουσιαστούν έργα παλαιότερων και σύγχρονων συνθετών.

Την ίδια συναυλία με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική μας στις 25 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ., στους πεζοδρόμους των οδών Μιχ. Αγγέλου και Μ. Μπότσαρη, την 1 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ., στην αυλή του 5ου Δημοτικού Σχολείου, στην Καραβατιά, στις 8 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ., στα Πλατανάκια της Καλούτσιανης, και στις 9 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ, στη Λούτσα.

 Στις 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 9 μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει στην πλατεία του Περάματος ένα αφιέρωμα στην ποίηση στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής μας θα συμπράξουν οι ερμηνευτές: Δημήτρης Δημόπουλος, Εύη Γκόγκου, Όλγα Μπαλωμένου, Κωνσταντίνος Μαργώνης και Αχιλλέας Φρέστας.

 

Μουσική διεύθυνση – ενορχήστρωση: Δημήτρης Αμπατζής.

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments