Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Π.Τ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ε.Ε.Σ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Π.Τ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ε.Ε.Σ

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Π.Τ. Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ πραγματοποίησε στις 27/2/2019 την έναρξη της νέας εκπαίδευσης της 37ης σειράς των Εθελοντών Νοσηλευτικής.

Η Πρόεδρος του τμήματος κα Μάρθα Παπαδοπούλου καλωσόρισε τους υποψήφιους εθελοντές και παρουσίασε το σημαντικό έργο του Ε.Σ που επιτελείται στη περιοχή, όχι μόνο στη έκτακτη ανάγκη, αλλά και στη καθημερινότητα καθώς εφαρμόζονται προγράμματα σε Νοσοκομεία, σε ιδρύματα, σε κέντρα αποκατάστασης και σε κοινωνοικοπρονοιακές δομές.

Η δράση αυτή στοχεύει στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, στην προστασία της ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αφού οι ερυθροσταυρίτες παρέχουν ψυχολογική, ηθική και υλική στήριξη.

Στη συνέχεια οι Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες κα Αικατερίνη Καβλακούδη και κα Ελένη Γαλανοπούλου τόνισαν την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς και ανακοίνωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα της θεωρητικής εκπαίδευσης και της πρακτικής άσκησης.

Τελειώνοντας ευχαρίστησαν όλους τους καθηγητές, ιατρούς και εισηγητές, οι οποίοι κάθε χρόνο εθελοντικά προσφέρουν τις γνώσεις τους και διαθέτουν τον πολύτιμο χρόνο τους για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

 

Δείτε Επίσης

Α.Συρίγος-(Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και Αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο)-Να χρησιμοποιήσουμε το θέμα της επέκτασης των 12 μιλίων με πολύ μεγάλη προσοχή,να δούμε πως θα το εφαρμόσουμε στην πράξη.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Αναλυτικά  στοιχεία που αφορούν  το Δίκαιο της Θάλασσας,και  το Διεθνές  Δίκαιο  σε συνάρτηση  ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of