Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

as8enoforo_paradosias8enoforo_paradosi1Ένα σύγχρονο ασθενοφόρο που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, απέκτησε το Κέντρο Υγείας Πραμάντων. Το ασθενοφόρο αποτελεί δωρεά της Μαρίας Ζαρμπαλά από τους Καλαρρύτες, στη μνήμη του αδερφού και της αδερφής της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο όχι απλά να τους τιμήσει, αλλά και να συμβάλει στην πληρέστερη υγειονομική κάλυψη της περιοχής.
Για την παράδοση του ασθενοφόρου οργανώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων μια σεμνή τελετή, στην οποία έδωσαν το παρών ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» Λάμπρος Γεωργόπουλος, ο Διευθυντής και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και κάτοικοι των Πραμάντων.
Παρούσα και η ίδια η δωρήτρια Μαρία Ζαρμπαλά, η οποία με αισθήματα χαράς και συγκίνησης παρέδωσε τα κλειδιά του ασθενοφόρου στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πραμάντων, ενώ η ίδια παρέλαβε μία τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη δωρεάς τη.
Για το μεγαλείο ψυχής των Ηπειρωτών ευεργετών μίλησε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές ευχαρίστησε τη δωρήτρια, αναφερόμενος στη σημασία του ασθενοφόρου για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες.
Για ένα «δώρο ζωής για τους πολίτες της περιοχής των Τζουμέρκων» μίλησε ο Διοικητής του «Χατζηκώστα» κ. Γεωργόπουλος, ευχαριστώντας τόσο τη δωρήτρια για τη σπουδαία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, όσο και όλους όσοι ενεπλάκησαν και με fast track διαδικασίες συνέβαλαν στην παραλαβή του ασθενοφόρου.

Δείτε Επίσης

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων ζητά απολύμανση των βιομηχανικών χώρων και τακτικούς ελέγχους του προσωπικού

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων εξέδωσε την εξής ανακοίνωση σε σχέση με τα μέτρα προστασίας στους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of