Δευτέρα , 5 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ενημέρωση του Γ.Καραγιάννη (ΣΥΡΙΖΑ) για τα προβλήματα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας

Ενημέρωση του Γ.Καραγιάννη (ΣΥΡΙΖΑ) για τα προβλήματα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας

Καραγιάννης_Πτηνοτροφικός ΆρταςΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Αντιπροσωπεία συνεταιριστικών υπαλλήλων, αποτελούμενη από την Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελένη Δημητρίου, τον Πρόεδρο του Σωματείου Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Γιάννη Ντάλλα, τον Πρόεδρο του Σωματείου Υπαλλήλων Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Παναγιώτη Δημητρίου και τα μέλη του Σωματείου Υπαλλήλων Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Κυρτσιά Παναγιώτη και Ντοκομέ Γιώργο, επισκέφτηκε τον βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Καραγιάννη στο γραφείο του στα Γιάννενα προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας.

Οι εργαζόμενοι γνωστοποίησαν στον βουλευτή την σημερινή οικονομική κατάσταση του συνεταιρισμού, αναφέρθηκαν στις πρόσφατες αποφάσεις του ΔΣ για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή και εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της επιχείρησης.

Ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεταιριστικής επιχείρησης για τον πτηνοτροφικό κλάδο και γενικότερα για την οικονομία της Ηπείρου. Τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η αποβιομηχάνιση της περιοχής και επισήμανε την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας ο οποίος στηρίζει την πρωτογενή παραγωγή και συμμετέχει δυναμικά στην αυτάρκεια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments