Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι για την πιθανή ανίχνευση κορωνοϊούσε δείγματααστικών λυμάτων, η ΔΕΥΑΙ, εκτός από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συνεργάστηκε καιμε τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.η οποία διεξάγει μια πανευρωπαϊκή μελέτη σκοπιμότητας (EUUmbrellaStudy) για την ανάπτυξη εργαλείου ανίχνευσης της εξάπλωσης του SARS-CoV-2,” τονίζεται σε ανακοίνωση της επιχείρησης.

Στα πλαίσια αυτά, στα μέσα Ιουνίου, ελήφθησαν δείγματα ακαθάρτων υδάτων από την είσοδο των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμούτων Ιωαννίνων και, διασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες μεταφοράς,απεστάλησαν στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Ερευνών Ύδατος για ανάλυση.

Η ΔΕΥΑΙ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προ ολίγων ημερών έλαβε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων σύμφωνα με τα οποία, και σε συμφωνία με τα αποτελέσματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δεν ανιχνεύθηκε κορωνοϊός.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...