Τετάρτη , 16 Οκτώβριος 2019
Αρχική / Επικαιρότητα / Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα: «Η «Νέα Εποχή» ξεκίνησε τους αποκλεισμούς»

Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα: «Η «Νέα Εποχή» ξεκίνησε τους αποκλεισμούς»

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» αναφέρονται τα εξής:

Μια ακόμα απόδειξη του πως εννοεί η νέα Δημοτική Αρχή τη συνεργασία για το καλό του τόπου ήταν η σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος έργων για θέματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής.

Για πρώτη φορά αποκλείστηκαν από μια τέτοια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον προγραμματισμό των έργων και των παρεμβάσεων στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια και για όλα τα σημαντικά θέματα σε ανάλογες συσκέψεις η παρουσία των αιρετών, τοπικών και δημοτικών συμβούλων, από όλες τις παρατάξεις ήταν αυτονόητη.

Η «Νέα Εποχή» όμως ξεκίνησε τους αποκλεισμούς, αφού δεν κάλεσε τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Ανατολής από την παράταξη μας.

Για το λόγο αυτό άλλωστε και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιο της Ανατολής, κατήγγειλε το γεγονός και αποχώρησε από τη σύσκεψη.

Λυπούμαστε ειλικρινά για τις πρακτικές που εφαρμόζει η νέα Δημοτική Αρχή και οι οποίες δε συμβάλλουν σε καμία περίπτωση στην εμπέδωση μιας ειλικρινούς σχέσης συνεργασίας την οποία όπως αποδεικνύεται υποκριτικά ευαγγελίζονται όλα τα μέλη της.

 

 

Δείτε Επίσης

Επαναξεκινά το δρομολόγιο προς Αγία Μαρίνα- Κτίσματα του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Την επανέναρξη του δρομολογίου «Ιωάννινα – Αγία Μαρίνα – Καστάνιανη – Χαραυγή – Κτίσματα – ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of