Παρασκευή , 9 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Επίσκεψη κλιμακίου στα έργα της Ιόνιας οδού

Επίσκεψη κλιμακίου στα έργα της Ιόνιας οδού

ΣΤΕΦΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ-864x400_cΤην Δευτέρα 11 Απριλίου ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος με κλιμάκιο που αποτελούνταν από τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ιωαννιτών κ. Βαγγέλη Καραμπίνα, την Αρχιτέκτονα-Μηχανικό και Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων κα. Ελένη Κολοκούρη, τον Πολιτικό  Μηχανικό κ. Κώστα Κολοκούρη και το μέλος της γραμματείας της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ και Μηχανολόγο-Μηχανικό κ. Κώστα Λάππα διέσχισαν με την βοήθεια των υπεύθυνων των εργοταξίου, όλο το κομμάτι της Ιόνιας οδού που βρίσκεται στο Νομό Ιωαννίνων μέχρι την Καμπή του Νομού Άρτας.Τα έργα στην Ιόνια οδό βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη καθώς οι 200 περίπου εργαζόμενοι εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς και ήδη έχει ολοκληρωθεί ένα σημαντικό μέρος των εργασιών. Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι αναμένεται το κομμάτι της Ιόνιας Οδού από την Πεδινή Ιωαννίνων ως την Καμπή της Άρτας να δοθεί σε κυκλοφορία στα τέλη του φθινοπώρου. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε σε πολλά σημεία απομένει μόνο η τελική ασφαλτόστρωση, και η σήμανση. Εντυπωσιακή είναι η γέφυρα Τσαγκαρόπουλου με μήκος 450μ και με μέγιστο εσωτερικό άνοιγμα 165μ. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τμήμα των Ιωαννίνων της Ιόνιας αφορούν στην απαλλοτρίωση ορισμένων τμημάτων στην περιοχή του Αυγού, ζήτημα το οποίο αναμένεται να λυθεί σύντομα.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε επίσης τη δυνατότητα να διαπιστώσει ότι συχνά οι εργασίες για την υλοποίηση μεγάλων έργων, φέρνουν στο φως και σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, όπως στην περιοχή του Γοργόμυλου. Ο βουλευτής Γιάννης Στέφος εξέφρασε στους εργαζόμενους  και τους υπεύθυνους των εργοταξίων την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών, μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της χώρας και δεσμεύτηκε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις, προκειμένου να απαλλοτριωθούν και τα εναπομένοντα κομμάτια και ολοκληρωμένο το σημαντικό έργο της Ιόνιας οδού να δοθεί για χρήση.

 

Δείτε Επίσης

Β. Νικολαΐδου -Κυριανίδου-Αυτό ακριβώς είναι “το αυγό του φιδιού”….Μια ορδή ατόμων που πραγματικά κραύγαζαν εναντίον μου ….. δεν μπορούσε καν να ακουστεί η φωνή μου….

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Είναι  τρομακτικό αυτό που συνέβη…Όλα ξεκίνησαν από μια ανακοινοποίηση ανάρτησης που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments