Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

Επίσκεψη της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων

Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων επισκέφθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και μέλη της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή» όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο Νατάσα Μπέγκα, μέλη του Συμβουλίου και τους εργαζόμενους.

Η κ. Μπέγκα παρουσίασε αναλυτικά το έργο που γίνεται όπως και τον σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί για το επόμενο διάστημα.

Στην συνάντηση επισημάνθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για συνεργασία της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων με τις δομές του Δήμου ώστε να υπάρξει επαρκής ενημέρωση τόσο των εργαζομένων όσο και των γονέων των παιδιών κυρίως για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης των προβλημάτων των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Τονίστηκε επίσης η ανάγκη μεταφοράς των ειδικών σχολείων που παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, σε χώρους που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις λειτουργίας τους.

Η συζήτηση για αυτή τη μεταφορά διαρκεί αρκετούς μήνες χωρίς μέχρι τώρα να έχει δοθεί αξιόπιστη λύση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Η παράταξη «Γιάνεννα-Νέα Εποχή», ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, δεσμεύτηκε για μία διαρκή και μόνιμη συνεργασία με στόχο την ενίσχυση και την ανάδειξη του σημαντικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  (30 Σεπτεμβρίου) με θέμα την ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of