Σάββατο , 7 Δεκέμβριος 2019
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη σε Γορίτσα και Καστρίτσα

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη σε Γορίτσα και Καστρίτσα

Σε ανακοίνωση της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 αναφέρονται τα εξής :

 

Η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, επισκέφθηκε, τη Γορίτσα και την Καστρίτσα.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κα Φωτεινή Ζαρογιάννη, ελεύθερη επαγγελματία, κ. Νίκο Γιωτίτσα, Φιλόλογο, κ. Γιώργο Παππά Οικονομολόγο και κ. Φίλιππο Ευαγγέλου, Εκπαιδευτικό στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, συναντήθηκε με συμπολίτες μας και συζήτησαν θέματα που αφορούσαν:

  • Προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών (Βελτιώσεις οδών προσβάσεων στα χωριά και στους οικισμούς, συντηρήσεις των αγροτικών δρόμων, ελλιπείς φωτισμοί των κεντρικών, αλλά και των παράπλευρων δρόμων, εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές κτλ)
  • Την ολοκληρωμένη ανάδειξη της Ακρόπολης Καστρίτσας με στόχο την προστασία του και την αύξηση της επισκεψιμότητας των τουριστών.
  • Την ανάδειξη και αξιοποίηση του Δημοτικού σχολείου Καστρίτσας, με στόχο την άθληση και αναψυχή των νέων του χωριού.
  • Την ανάπτυξη υποδομής στο παλαιό λιμάνι Καστρίτσας για την εξυπηρέτηση νέων συγκοινωνιακών και τουριστικών δρομολογίων και την ανάδειξη της ανατολικής παραλίμνιας περιοχής.

 

Η Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε ότι είναι συχνή η διαπίστωση, σε διαφορετικές Κοινότητες, ότι σε πολλά προβλήματα καθημερινότητας των συμπολιτών μας δεν έχουν δοθεί οι απαιτούμενες λύσεις τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να συσσωρεύονται.

Δείτε Επίσης

Επίσκεψη Προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ στο Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Ιωαννιτών

Μια ακόμη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of