Τρίτη , 18 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη του Έλληνα πρόξενου του Αργυροκάστρου στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Επίσκεψη του Έλληνα πρόξενου του Αργυροκάστρου στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Ο Έλληνας Πρόξενος της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Λάμπρος Κακίσης, επισκέφτηκε χθες 28-3-2019 τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριο Δημητρίου, σε συνέχεια της συμμετοχής του Προέδρου στην Δεξίωση του Έλληνα Προξένου στο Αργυρόκαστρο με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 2019 στις 23-3-2019.

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε βάθος σχετικά με την διείσδυση των Γιαννιώτικων Επιχειρηματιών στην περιοχή της Νότιας Αλβανίας και η ανάπτυξή τους στην περιοχή  αυτή, τόσο στο τομέα του Εμπορίου όσο και της Παραγωγής.

Περαιτέρω, συζητήθηκε και η διοργάνωση Εμπορικών Εκθέσεων τόσο σε Αλβανικό όσο και σε Ελληνικό έδαφος, ακολουθώντας παλαιότερες καλές πρακτικές του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργυροκάστρου.

Τελικά, οι δύο άντρες σε Πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανανέωσαν το ραντεβού τους, ώστε να δημιουργηθούν νέες Προοπτικές και Αποτελεσματικές Συναντήσεις, προς όφελος της Επιχειρηματικότητας των Ελληνο–Αλβανικών διασυνοριακών περιοχών.

Δείτε Επίσης

Ο Γιαννιώτης φοιτητής του ΕΜΠ Γιάννης Τζαχρήστας μιλά για την νέα του διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-Ο Ιωάννης Τζαχρήστας, δευτεροετής φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of