Κυριακή , 20 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη  υποψήφιου  βουλευτή  ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη  Καραγιάννη  στο  ΣΔΟΕ  Ιωαννίνων
?????????????

Επίσκεψη  υποψήφιου  βουλευτή  ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη  Καραγιάννη  στο  ΣΔΟΕ  Ιωαννίνων

?????????????

Τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ Ιωαννίνων επισκέφτηκε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή κ. Γιάννη Καραγιάννη και τον πρώην οικονομικό επιθεωρητή κ. Γιώργο Κρανά.

 Σε δελτίο τύπου του υποψήφιου βουλευτή τονίζεται:”Η συζήτηση με τον προϊστάμενο κ. Βασίλειο Ντάνη και τους υπαλλήλους – ελεγκτές, περιστράφηκε γύρω από τον νευραλγικό ρόλο του ΣΔΟΕ στα ζητήματα της φοροδιαφυγής, των εσόδων, των προληπτικών ελέγχων και της αποδοχής της υπηρεσίας από την κοινωνία.

Η απαξίωση του ΣΔΟΕ από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με το δήθεν “νέο, δίκαιο και απλό” φορολογικό σύστημα και τις αλλαγές στον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, γιγάντωσε τη φοροδιαφυγή και δημιούργησε πρόσθετα πρόβλημα στα έσοδα.

Οι μάχιμοι ελεγκτές του ΣΔΟΕ Ιωαννίνων αναφέρθηκαν στην υποστελέχωση της υπηρεσίας, στην επιτακτική ανάγκη εισαγωγής συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών και διάδοσης πλαστικού χρήματος. Επισήμαναν ακόμη ότι η αναδιάταξη της υπηρεσίας θα πρέπει να κεφαλαιοποιήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους.”

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of