Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Τοποθετείται ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Αγίου Θωμά.

Τοποθετείται ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του Αγίου Θωμά.

DSC05273

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του  συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο του Αγίου Θωμά Πρέβεζας.

Ο τελικός  προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 145.127, 07 ευρώ ενώ η εγκατάσταση του χλοοτάπητα αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη της εβδομάδας.

Ο χλοοτάπητας είναι κατασκευασμένος από τα πλέον σύγχρονα υλικα τα οποία εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Την ικανοποίησή του για τη ουσιαστική αναβάθμιση του γηπέδου του Αγίου Θωμά εξέφρασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ο οποιος επισκέφθηκε τον χώρο συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού -εθελοντισμού Ευάγγελο Συγκούνα  και την  αντιπρόεδρο της Δημ.Κοινότητας Πρέβεζας Χριστίνα Σάφη.

“Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα δώσει την δυνατότητα  στους νέους αλλά και σε όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό να  έχουν  στην διάθεσή τους έναν ακόμη σύγχρονο χώρο” τονίζει ο κΜπαϊλης υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες για την αναβάθμιση όλων των  υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και την δημιουργία νέων θα συνεχιστούν και μάλιστα  αποτελούν μια  από τις πρώτες προτεραιότητες  για την Δημοτική Αρχή.

΅Δίνουμε μεγάλη έμφαση στον τομέα  των αθλητικών υποδομών του ενιαίου Δήμου Πρέβεζας΅επεσήμανε από την πλευρά του ο κ.Συγκούνας   εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η  παρέμβαση στο γήπεδο του Αγίου Θωμά θα διευρύνει τις δυνατότητες ενασχόλησης με τον αθλητισμό  όχι μόνο των ομάδων αλλά και   όλων των δημοτών.

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments