Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ευχαριστήριο μήνυμα από τους Paguristas – Βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι

Ευχαριστήριο μήνυμα από τους Paguristas – Βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι

Η ανταπόκριση των πολιτών στην εκδήλωση της ανοιχτής εθελοντικής ομάδας των Paguristas για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» ήταν συγκινητική.

Δε μας εξέπληξε, όμως, γιατί οι Γιαννιώτες έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι διαπνέονται από τις έννοιες της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Με τη βοήθεια όλων όσοι βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο το βράδυ της Κυριακής, αλλά και όλων όσοι αγόρασαν προσκλήσεις για την εκδήλωση, έστω κι αν οι υποχρεώσεις τους δεν τους επέτρεψαν να είναι μαζί μας, θεωρούμε πως βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι για την ενίσχυση του τιτάνιου έργου της «Φλόγας».

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την τοπική εκπρόσωπο της «Φλόγας» Ευανθία Καρρά και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία, όπως και το συγκρότημα των «Χαγιάλ», με τους μουσικούς που το συνόδευαν, που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκλησή μας να αναλάβουν το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, προσφέροντάς σε όλους μια ξεχωριστή βραδιά με τα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στο Πνευματικό Κέντρο και τον πρόεδρό του Κώστα Γκόγκο για την παραχώρηση της αίθουσας, στους Θωμά Νάστο και Κώστα Ζούκα για την παραχώρηση του απαραίτητου εξοπλισμού και τη ρύθμιση του ήχου της εκδήλωσης, την αφηγήτρια της βραδιάς Γιώτα Φλώρου και στα τοπικά ΜΜΕ, που για μία ακόμη φορά  ήταν στο πλευρό μας για να γίνει ευρύτερα γνωστή η πρωτοβουλία μας.

 

Δείτε Επίσης

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: 500 χιλιάδες για έργα αγροτικής οδοποιίας

Η διαδικασία της δημοπράτησης ανοίγει για το έργο βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments