Τετάρτη , 19 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Ημέρα Αγάπης” για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη από τον ΟΚΠΑΠΑ

“Ημέρα Αγάπης” για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη από τον ΟΚΠΑΠΑ

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α» διοργανώνει την ¨Ημέρα Αγάπης ¨ με στόχο την  σύγκλιση των προσπαθειών, όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, φορέων και επιχειρήσεων, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των οικογενειών του Δήμου μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης και ειδικότερα κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Έτσι σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Ραφτανιτών ¨Θε.Ο.Ρα¨ σας προσκαλούμε στη Μουσική Κωμωδία των Ρέππα -Παπαθανασίου «Ποιά Ελένη», την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, όπου αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών.

«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας», καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ότι μπορούν «για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Όντας βέβαιος για τη θετική ανταπόκρισή σας, στη πρόσκληση μας αυτή, περιμένουμε εσάς και την προσφορά σας την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων στις 19:00 το απόγευμα.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments