Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / «Ηπειρωτική» συνάντηση για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»

«Ηπειρωτική» συνάντηση για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»

PRVTEYOYSA

Μια ακόμη «ηπειρωτική» συνάντηση είχαν στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου. Οι κύριοι  Θ.Μπέγκας και Κ.Γκόγκος συναντήθηκαν  με τον εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη των «Εκπαιδευτηρίων Γείτονα», Λευτέρη Γείτονα, τον συγγραφέα Λαοκράτη Βάση και τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη.

Ενθουσιώδεις υποστηρικτές της υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», δήλωσαν και οι τρεις και αναλαμβάνουν να βοηθήσουν την προσπάθεια σε δύο κατευθύνσεις:

-στη δημιουργία μιας ομάδας Ηπειρωτών, ανθρώπων του πνεύματος και των τεχνών, που θα στηρίξουν την ιδέα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

-στην ενεργοποίηση Ηπειρωτών επιχειρηματιών –σε αυτό δραστηριοποιείται κυρίως ο κ. Λ. Γείτονας- που θα στηρίζουν ως χορηγοί το εγχείρημα υποβολής ενός άρτιου φακέλου διεκδίκησης.

 

 

Δείτε Επίσης

8, 9 και 10 Ιουλίου το φετινό ATHLOS Zagori High-Alt Hoop στον Ελαφότοπο Ζαγορίου

Μετά από τρία χρόνια απουσίας επιστρέφει ανανεωμένο φέτος το ATHLOS Zagori High-Alt Hoop στον Ελαφότοπο Ζαγορίου μεταξύ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments