Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / «Ηπειρωτική» συνάντηση για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»

«Ηπειρωτική» συνάντηση για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»

PRVTEYOYSA

Μια ακόμη «ηπειρωτική» συνάντηση είχαν στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου. Οι κύριοι  Θ.Μπέγκας και Κ.Γκόγκος συναντήθηκαν  με τον εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη των «Εκπαιδευτηρίων Γείτονα», Λευτέρη Γείτονα, τον συγγραφέα Λαοκράτη Βάση και τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη.

Ενθουσιώδεις υποστηρικτές της υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», δήλωσαν και οι τρεις και αναλαμβάνουν να βοηθήσουν την προσπάθεια σε δύο κατευθύνσεις:

-στη δημιουργία μιας ομάδας Ηπειρωτών, ανθρώπων του πνεύματος και των τεχνών, που θα στηρίξουν την ιδέα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

-στην ενεργοποίηση Ηπειρωτών επιχειρηματιών –σε αυτό δραστηριοποιείται κυρίως ο κ. Λ. Γείτονας- που θα στηρίζουν ως χορηγοί το εγχείρημα υποβολής ενός άρτιου φακέλου διεκδίκησης.

 

 

Δείτε Επίσης

Θετικές γνώμοδοτήσεις από την ΕΥΔ Ηπείρου για το Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης και τον εργαστηριακό εξοπλισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης

Τη θετική της γνώμη για το σχέδιο σύμβασης του έργου «Μέτρα ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων» στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of