Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / «Πρεσβευτής» της Ηπείρου ο Δ. Παπαδημούλης

«Πρεσβευτής» της Ηπείρου ο Δ. Παπαδημούλης

PAP

«Πρεσβευτής» της Ηπείρου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης

 

«Ένθερμος υποστηρικτής» στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου  «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, στη συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα και τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, Κώστα Γκόγκο, στα γραφεία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών στην Αθήνα.

Ο κ. Παπαδημούλης αποδέχθηκε «με χαρά και ευθύνη» – όπως είπε- την πρόταση να αναλάβει «πρεσβευτής» στην προώθηση της υποψηφιότητας της Ηπειρωτικής Πρωτεύουσας.

Ο Ηπειρώτης στην καταγωγή ευρωβουλευτής, δεσμεύθηκε να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις, κυρίως στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός λόμπι στην Ευρώπη –  ελλήνων και ευρωπαίων-που θα στηρίξουν την προσπάθεια να ανακηρυχτούν  τα Γιάννενα η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής συνεργασία και αλληλοενημέρωση και στον κατάλληλο χρόνο να πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλες εκδήλωση προβολής της υποψηφιότητας «Ιωάννινα-Ήπειρος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021».

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments