Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Αγγελική κατέγραφε σε βίντεο τη διαδρομή του σχεδίου «Γοργοπόταμος»

Η Αγγελική κατέγραφε σε βίντεο τη διαδρομή του σχεδίου «Γοργοπόταμος»

Το βίντεο τραβήχτηκε με την βοήθεια του Χριστόδουλου Ξηρού aggeliki anakritis

Σε βίντεο είχαν καταγράψει οι τρομοκράτες την διαδρομή που θα χρησιμοποιούσαν προκειμένου να φτάσουν στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο Γοργοπόταμος προκειμένου να απελευθερώσουν τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Το βίντεο είχε γυρίσει η Αγγελική Σπυροπούλου με τη βοήθεια ενός τρίτου συνεργάτη του Χριστόδουλου Ξηρού. Στις εικόνες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA η προφυλακισμένη πλέον Αγγελική ακούγεται να περιγράφει λεπτό προς λεπτό τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση, η οποία προγραμματιζόταν για τις 4 Ιανουαρίου.

Η ημέρα εκείνη είχε σημαδευτεί από τους τρομοκράτες καθώς τότε θα μεταφέρονταν στις φυλακές τύπου Γ΄στον Δομοκό κρατούμενοι από τον Κορυδαλλό. Από το σύνολο των σημειώσεων, η ομάδα κρούσης δεν φαίνεται να υπερέβαινε τα τέσσερα άτομα, αλλά ευελπιστούσαν στην επιτυχία της βόμβας-«πυραύλου» και την άμεση υποβοήθησή τους από εκείνους που θα δραπέτευαν και θα εξοπλίζονταν άμεσα.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Λ.Ράτσικα-(Γενικός Παθολόγος, Οικογενειακός ιατρός)-Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε κάποιους φορείς, να αισθάνονται την ευθύνη την οποία έχουν

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Ιατρικές,κοινωνικές  και δεοντολογικές  καταστάσεις  που αφορούν  το  θέμα  του εμβολιασμού , ανέδειξε η ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of