Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η πρόβλεψη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Μετεωρολογίας του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το επόμενο διήμερο

Η πρόβλεψη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Μετεωρολογίας του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το επόμενο διήμερο

ERGASTHRIOΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Η πρόβλεψη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Μετεωρολογίας του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το επόμενο διήμερο (Κυριακή 15 Ιανουαρίου έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου) είναι η ακόλουθη:

Για αύριο Κυριακή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτα προς τη Δευτέρα θα σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι στο λεκανοπέδιο και χιόνι σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μέτρων. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων γενικά διευθύνσεων ασθενείς και προς το βράδυ μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στο λεκανοπέδιο και χιόνι σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανανατολικών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Κλιματικά στοιχεία Ιωαννίνων για το μήνα Ιανουάριο:

Μέση θερμοκρασία: 5°C, Μέση Μέγιστη θερμοκρασία: 10°C, Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία: 0.2°C, Ύψος βροχής: 124mm, Αριθμός ημερών βροχής: 13, Μέση νέφωση: 5 όγδοα, Επικρατών άνεμος: Νοτιοανατολικός

Δείτε Επίσης

Τέσσερα Γιαννιωτόπουλα στο Πανευρωπαϊκό των Εφήβων!

Στο Βελιγράδι της Σερβίας θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of