Δευτέρα , 19 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η “Φλόγα” απέκτησε δικό της σπίτι

Η “Φλόγα” απέκτησε δικό της σπίτι

Μετά από 25 χρόνια ενεργούς δράσης του παραρτήματος της Φλόγας στα Γιάννενα, ο Δήμος παραχώρησε ένα γραφείο στην οδό Ν.Ζέρβα 57, από όπου η Φλόγα θα συνεχίσει να καίει άσβεστη στον αγώνα της για την στήριξη του παιδιού με καρκίνο.
Η ευγενική αυτή παραχώρηση έγινε ύστερα από ενέργεια του Δημάρχου μας κ. Θωμά Μπέγκα και της δημοτικής συμβούλου, αρμόδιας για τα κληροδοτήματα, κυρίας Γεωργίας Γιώτη.
Συγκινητική ήταν η παρουσία της Προέδρου της Φλόγας, κυρίας Μαρίας Τρυφωνίδη, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της από την έντονη παρουσία των φίλων και υποστηρικτών της Φλόγας στα Γιάννενα, ενώ επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στο παράρτημα Ιωαννίνων που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Η Εκπρόσωπος της Φλόγας στα Γιάννενα, κυρία Ευανθία Καρρά, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και της ανακαίνισης του γραφείου: τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Β. Τζουμέρκων Κ. Γιάννη Σεντελέ, την Εταιρεία Βίκος, την Εταιρεία Κομπατσάρη(Φηγός), την ΙΚΕΑ και την Αγιογράφο Κ. Τέτα Στασινού.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και αγκάλιασαν το νέο μας ξεκίνημα, επώνυμους και ανώνυμους και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Δείτε Επίσης

«Διακοσμητικός πλέον ο ρόλος των δημοτικών συμβουλίων» σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων, με ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of