Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η 20χρονη Κέλλυ Κουτσιούκη, υποψήφια στο νομό Άρτας, δείχνει το δρόμο στη νέα γενιά

Η 20χρονη Κέλλυ Κουτσιούκη, υποψήφια στο νομό Άρτας, δείχνει το δρόμο στη νέα γενιά

Σε ανακοίνωση της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου αναφέρονται τα εξής :

Οι Ορίζοντες Ηπείρου υποδέχονται το νεότερο μέλος τους, την 20χρονη Κέλλυ Κουτσιούκη. Γεννημένη στην Άρτα, φοιτήτρια Νοσηλευτικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Άρτα και αποτελεί την πιο νέα υποψήφια όλων των ψηφοδελτίων τοπικής αυτοδιοίκησης της Ηπείρου.

Πρόκειται για την ουσιαστική εφαρμογή στην πράξη μιας από τις βασικές μας θέσεις που υποστηρίζει ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να αναλάβουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Να σηκωθούν από τις καρέκλες και τους καναπέδες τους και να αγωνιστούν για το μέλλον τους.

Με αφορμή την ένταξή της στους Ορίζοντες της Ηπείρου, η Κέλλυ Κουτσιούκη δήλωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που από σήμερα αποτελώ κομμάτι αυτής της μεγάλης προσπάθειας αναγέννησης του τόπου μου, της Ηπείρου.

Ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Συνδυασμού «Ορίζοντες Ηπείρου-Περήφανοι Ξανά!» δεσμεύομαι να αφιερώσω τις δυνάμεις μου για να βάλουμε τέλος σε ό,τι μας κρατάει πίσω, να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στην μετριότητα και την συνδιαλλαγή.

Και, επιτέλους, να κάνουμε πράξη το άπιαστο όνειρο: Οι νέοι να εμπλακούν με την πολιτική και να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή!»

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος καλωσόρισε την Κέλλυ Κουτσιούκη λέγοντας:

«Αισθάνομαι χαρούμενος αλλά ταυτοχρόνως και υπερήφανος γιατί οι θέσεις και οι αρχές της παράταξής μας βρίσκουν απήχηση στη νέα γενιά.

Στον αγώνα για αλλαγή της Ηπείρου, για πρόοδο και προκοπή δεν περισσεύει κανένας μας. Πολύ δε περισσότερο χρειαζόμαστε μαζί μας τους νέους ανθρώπους που με την πίστη και τον ενθουσιασμό τους θα αποτελέσουν κινητήριο μοχλό για όλους εμάς αλλά και την καθημερινή υπενθύμιση ότι το μέλλον είναι εδώ και περιμένει λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

Η Κελλυ είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι νέοι πρέπει να είναι αυτόνομοι και να αποφασίζουν μακριά από αγκυλώσεις και εξαρτήσεις του παρελθόντος. Είναι η απόδειξη ότι εμείς θέλουμε, για αυτή τη γενιά, να μην κάνουμε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Και να της δώσουμε όραμα, ανάπτυξη και εργασία.

Κέλλυ, καλωσόρισες»

Δείτε Επίσης

Σ.Πρωτοψάλτης(Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης):Η  καταπολέμηση  της ανεργίας  είναι  ο βασικός μας στόχος. Η 9η «Ημέρα Καριέρας» στα Γιάννενα, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

  Από :Γιώργος Γκόντζος([email protected])—   «Η  καταπολέμηση  της ανεργίας  είναι  ο βασικός μας στόχος.Όταν ανέλαβε  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments