Πέμπτη , 5 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Bild απαγορεύει στον «χρεοκοπημένο» Αλέξη Τσίπρα να χαμογελάει

Η Bild απαγορεύει στον «χρεοκοπημένο» Αλέξη Τσίπρα να χαμογελάει

1a1Η πιο «κίτρινη» εφημερίδα της Γερμανίας αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ελλάδα για άλλη μία φορά και πιο συγκεκριμένα με τον Αλέξη Τσίπρα στον οποίο «απαγορεύει» να χαμογελάει.

Το δημοσίευμα της Bild αναφέρεται στις επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ευρώπη και τα βάζει με το χαμόγελο του Αλέξη Τσίπρα σε ένα άρθρο που ξεχειλίζει ειρωνεία. Κάτω από το ερώτημα: «Θα καταφέρει να ελαφρύνει το χρέος ο Ελληνας πρωθυπουργός;», η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι «η χώρα του είναι χρεοκοπημένη κι αυτός γελάει…».

Ο αρθρογράφος κάνει αναφορά στα ταξίδια του κ. Τσίπρα στην Κύπρο, την Ρώμη, τις Βρυξέλλες και το Παρίσι, παίζοντας με την εικόνα του και τα φωτογραφικά καρέ: «Ο φακός τον δείχνει πάντα να έχει πολύ καλή διάθεση, να χαμογελά σε όλους τους σταθμούς της πρώτης ευρωπαϊκής περιοδείας του από την ανάληψη των καθηκόντων του. Το ερώτημα, όμως, είναι τι θα κάνει όταν επισκεφθεί την Γερμανία». Η ειρωνεία ξεχειλίζει και στις λεζάντες των φωτογραφιών του Αλέξη Τσίπρα.

«Το γέλιο, όμως, δεν είναι λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας», αναφέρει η Bild και υπενθυμίζει πως το χρέος της Ελλάδας ανέρχεται σε 315 δισεκατομμύρια ευρώ. «Την ώρα που η πατρίδα του βρίσκεται σε δυσχερή θέση, αυτός μοιράζει χαμόγελα…».

 

 

koolnews

Δείτε Επίσης

Λελογισμένη χρήση του νερού συνιστά η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»

Έκκληση προς τους πολίτες Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν στην υδροδότηση του δήμου μας λόγω ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of