Δευτέρα , 19 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ικανοποιητικά αποτελέσματα από τις επαφές της δημάρχου Σουλίου στην Αθήνα

Ικανοποιητικά αποτελέσματα από τις επαφές της δημάρχου Σουλίου στην Αθήνα

ΜΠΡΑΪΜΗ-ΜΠΟΤΣΗ_ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣε επαφές που είχε η δήμαρχος Σουλίου στην Αθήνα για θέματα του δήμου αναφέρεται ανακοίνωση του δήμου στην οποία τονίζονται τα εξής:

“Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι η Δήμαρχος κ. Μπραϊμη Μπότση Σταυρούλα το τριήμερο 29-30-31/10 επισκέφθηκε την Αθήνα, όπου είχε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα αρμοδιότητας του Δήμου.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αφού :

– Υπογράφηκε , μεταξύ της Δημάρχου και του   Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλα, το συμβόλαιο μεταβίβασης του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς.

– Επιλύθηκαν θέματα σχετικά με το ΒΙΟΠΑ Θεσπρωτίας μετά από συνάντηση με την Υφυπουργό Βιομηχανίας κ. Θεοδ. Τζάκρη παρουσία του τοπικού βουλευτή κ. Μάριου Κάτση.

– Η Δήμαρχος παρέλαβε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος την προέγκριση σύμβασης για το αποχετευτικό της πόλης της Παραμυθιάς, μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη για το εδώ και πέντε χρόνια ταλαιπωρημένο έργο, που οφείλεται εμφανώς στην ωριμότητα αυτού.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που ταλαιπωρούν το σύνολο της κοινωνίας και την αυτοδιοίκηση , με όραμα, υπομονή και επιμονή προχωράμε.”

Δείτε Επίσης

Ο Δήμος Πρέβεζας έθεσε σε πλήρη λειτουργία σε τρεις ζώνες το δωρεάν wi-fi του προγράμματος WIFI4EU

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε το free wi-fi του προγράμματος WIFI4EU στο Δήμο Πρέβεζας στις τρεις ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of