Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου /  Ο  Δήμος Πάργας   στη   Διεθνή  Τουριστική Έκθεση Philoxenia  2015

 Ο  Δήμος Πάργας   στη   Διεθνή  Τουριστική Έκθεση Philoxenia  2015

parga

  Ο  Δήμος Πάργας , στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για την ανάπτυξη του Τουρισμού   και  σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της περιοχής , θα συμμετάσχει στην   31 η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2015 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 12  έως 15  Νοεμβρίου.

 Η ΔΕΘ-HELEXPO έχει   προσκαλέσει και θα φιλοξενεί  κατά  την διάρκεια της φετινής οργάνωσης ,   σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της PHILOXENIA την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Η φετινή συμμετοχή  και παρουσία  του Δ. Πάργας στην  PHILOXENIA 2015 φιλοδοξεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Τουρισμό της περιοχής αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα τα στοιχεία του τόπου  ιστορικά ,πολιτιστικά ,  φυσικό περιβάλλον, υποδομές, τοπικά προϊόντα.   Στοχεύοντας  στην  καθιέρωση  του  Δήμου Πάργας  ως  του  πιο  ελκυστικού  προορισμού , τόσο   της Βορειοδυτικής Ελλάδας  και όσο  των Βαλκανικών χωρών.

Εγγύηση για τη δυναμική παρουσία του Δήμου Πάργας ,αποτελούν οι συντονισμένες προωθητικές ενέργειες  , η οργανωμένη –στοχευμένη  συμμετοχή καθώς  και  η   ανταπόκριση των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Όσοι  επιθυμούν  να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του Δήμου Πάργας στην  Έκθεση  να επικοινωνήσουν  στο  τηλ. : 2684360301   και στο   email [email protected] .

Πληροφορίες για την Έκθεση PHILOXENIA 2015  στη σελίδα : httpsss://philoxenia.helexpo.gr/philoxenia/el

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments