Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας  

Κάλαντα στο Δημαρχείο Ζίτσας  

dsc05472dsc05498Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Εορταστική η ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο Ζίτσας, στην Ελεούσα, το πρωί της Παρασκευής (23/12/2016) καθώς πλημμύρισε με χαρούμενες παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Τα κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Δημοτικούς Συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου η χορωδία του στρατοπέδου Περάματος, μέλη της μπάντας της VIII Μεραρχίας, οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Ελεούσας. Η μέρα έκλεισε με τα παιδιά του Τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου τα οποία συνοδευόμενα από τη χοροδιδάσκαλό τους Σταυρούλα Ράρρα, και τη μουσικό Τατιάνα Μπενέκου  ερμήνευσαν κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος τους προσέφερε δώρα και γλυκά όπως προστάζει το έθιμο των ημερών και αντάλλαξε ευχές μαζί τους για καλές γιορτές με υγεία και πρόοδο.

Δείτε Επίσης

Κ.Νικολακόπουλος-Προέχει η δημόσια υγεία και όχι η ατομική μας επιθυμία.Η αριστερά είναι με την ζωή, δεν μπορεί να είναι με τον θάνατο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—–“Στην περίπτωση των μεταδοτικών ασθενειών δεν ισχύει το αυτεξούσιο του σώματος ,όπως αν έχουμε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of