Δευτέρα , 22 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Καταγγελία Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας ΚΚΕ για την επέμβαση αστυνομίας

Καταγγελία Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας ΚΚΕ για την επέμβαση αστυνομίας

anakyklosh-giannena-4_0

 Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Καταγγέλλουμε τη σημερινή νέα επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης για να σταματήσει ο πολυήμερος απεργιακός αγώνας των εργατών ενάντια στις απολύσεις.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήρε και σήμερα καθαρά θέση στο πλευρό της εργοδοσίας. Έστειλε τις δυνάμεις καταστολής να χτυπήσουν εργάτες και αγωνιστές που βρίσκονταν στο πλάι τους για να βοηθήσει τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έστησε η επιχείρηση.

Ευθύνες όμως για τις απολύσεις και για την ποινικοποίηση του αγώνα έχει και η Τοπική Διοίκηση (Περιφέρεια και Δήμοι της περιοχής) που έχουν συνάψει συμβάσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους, νέους και τις λαϊκές οικογένειες των Ιωαννίνων να σταθούν αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων της Ανακύκλωσης που ζητούν να παραμείνουν στη δουλειά τους, που παλεύουν ενάντια στη λογική των μειωμένων απαιτήσεων, στην μοιρολατρία και την ηττοπάθεια.
Όλοι μαζικά, δυναμικά στην απεργία της Πέμπτης 12/11 και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο δημαρχείο στις 10:30 το πρωί.

Ιωάννινα 10 Νοεμβρίου 2015

ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΚΕ

Δείτε Επίσης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “Συνάδελφος επιβεβαιώνει τον κοινωνικό μας ρόλο και την ανθρώπινη αποστολή μας”

Σήμερα ενημερωθήκαμε από συμπολίτη μας (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση της Ένωσής μας) για ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments