Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κώστας Τασούλας (ΝΔ): «Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα που πληρώνουμε για την προσγείωση στην πραγματικότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά…».

Κώστας Τασούλας (ΝΔ): «Είναι πολύ ακριβά τα δίδακτρα που πληρώνουμε για την προσγείωση στην πραγματικότητα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά…».

kostas-tasoulas-ypourgos-politismou-athlitismouΟ Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και στάθηκε και στις καταγγελίες Πανούση καθώς και στις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής Προέδρου στις 22 Νοεμβρίου :«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά. Δεν υπάρχει απειρία, αυτός είναι επιεικής χαρακτηρισμός. Υπάρχει δογματισμός, λαϊκισμός και θηριώδη ψέματα που έκλεψαν τη ψήφο του Ελληνικού λαού. Γυρίσανε τη χώρα στο 2012. Σέρνεται η διαπραγμάτευση και δεν προχωρά τίποτα. Για παράδειγμα το θέμα των βοσκοτόπων, όπου άλλα λέει το Υπουργείο Γεωργίας κι άλλα του Περιβάλλοντος. Έτσι θα χαθούν οι επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων. Σάλος από τις καταγγελίες Πανούση, Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα στη Βουλή γιατί έχει τον Πρόεδρο της, στη Βουλή. Αρχηγός να αναδειχθεί όποιος βγει πρώτος την 1η Κυριακή. Θα δοκιμαστεί η ενότητα του κόμματος εάν πάμε σε 2η Κυριακή…» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Τασούλας.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments