Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Κατολισθήσεις και χιονοπτώσεις στο νομό Ιωαννίνων.

Κατολισθήσεις και χιονοπτώσεις στο νομό Ιωαννίνων.

 

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου αλλά ο καιρός θυμίζει χειμώνα και δεν λείπουν οι χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και οι κατολισθήσεις.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος, από το πρωί του Σαββάτου έχουμε μεγάλη κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Τρικάλων, στο ύψος του Βοτονοσίου  και σε μήκος 400 μέτρων, όπου έπεσαν βράχοι και ο δρόμος θα μείνει κλειστός για αρκετές ημέρες μέχρι ν’ αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Κατολισθήσεις έχουμε επίσης στο δρόμο προς την Ανατολική αλλά και προς τη Βωβούσα , ωστόσο μετά από παρέμβαση μηχανημάτων έχει αποκατασταθεί μερικώς η κυκλοφορία.
Όσον αφορά τις χιονοπτώσεις χιόνισε και πάλι στα ορεινά Μετσόβου, Ζαγορίου και Κόνιτσας και μηχανήματα της Περιφέρειας εργάζονται για τον αποχιονισμό ενώ όσοι κινούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο.

Δείτε Επίσης

Γ.Λαμπρούλης-Θεωρώ φυσικά αυτονόητο καθήκον μου ,ως γιατρός πνευμονολόγος, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου δίπλα ,μαζί με τους συναδέλφους μου-Φυσικά και δεν αναστέλλονται οι διεκδικήσεις λύσεων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Στην παρούσα φάση προέχει, προείχε και προέχει και η πρακτική συμβολή στην προάσπιση ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of